Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور گفت: باید زمینه مشارکت فعال نسل جوان در برگزاری نماز جمعه فراهم شود و فضای نماز جمعه از آراستگی محیطی برخوردار شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مرصاد  حجت الاسلام محمدجواد علی اکبریروز پنج شنبه در کنفرانس خبری که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در سفر به استان کرمانشاه گردهمایی منطقه‌ای ائمه جمعه کشور را با هدف گفتگو پیرامون ارتقاء کیفیت نماز جمعه برگزار کردیم و در این گردهمایی ۴ استان حضور پیدا کردند و طی آن مباحث قابل قبولی ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به زلزله اخیر استان کرمانشاه گفت: در جریان زلزله اتفاق بزرگی افتاد و بسیاری از دولتی ها و اقشار مختلف انقلابی و مردم برای کاهش آلام و بازگشت به شرایط عادی زندگی مردم آن مناطق تلاش کردند و ائمه جمعه استان کرمانشاه و استانهای مجاور  نیز در این راستا نقش آفرینی مثبتی داشتند و در بخش های مختلف خدمت رسانی، جذب کمک های مردمی و پشتیبانی مشغول شدند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه حضور دائمی ائمه جمعه شهرستانهای زلزله زده که چهره های پرافتخاری برای جامعه روحانیت هستند، آثار معنوی خوبی بدنبال داشت، افزود: قصد ما در جریان این سفر تجلیل از این چهره ها بود تا نمادی برای جامعه ائمه جمعه در خدمت رسانی به مردم در ایام خاص باشند.

حجت الاسلام علی اکبری با بیان اینکه در جریان این زلزله حماسه ای از احساسات، عواطف و جلوه هایی از برادری دینی شکل گرفت، گفت: مساجد و ستادهای نماز جمعه با جدیت پای کار آمدند اگر چه کمتر مطرح شدند اما به پایگاههایی برای جمع آوری کمک های مردمی و دعا و همدردی تبدیل شده بودند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشوراز جمع آوری بیش از ۱۵ میلیارد تومان کمک های نقدی و صدها برابر کمک های غیر نقدی در مساجد و نمازهای جمعه خبر داد و افزود: جوشش درونی مردم با سازماندهی روحانیت این مهم را رقم زد و در این زمینه تعداد چشمگیری از روحانیون جهادی به خوبی در امر کمک رسانی به مناطق زلزله زده درخشیدند.

از ظرفیت خیران برای موج جدید خدمات رسانی به شهرهای زلزله زده استان کرمانشاه استفاده شود

وی با اشاره به اینکه حضور روحانیت علاوه بر خدمات عادی و معمولی می تواند آرامش خاطری برای مردم باشد، گفت: بخش عمده‌ای از مناطق زلزله زده را اهل سنت تشکیل می دهد و با حضور برادران اهل تشیع بنیانهای استوارِ وحدت محکم تر شد. گرچه وحدت در این مناطق همیشه زبانزد بوده است اما این زلزله تاییدی بر وحدت اهل تشیع و تسنن در این مناطق شد.

حجت الاسلام علی اکبری در ادامه تاکید کرد: اگرچه برخی مسئولین بیشتر برای جنبه تبلیغاتی وارد این عرصه شدند اما روحانیت به خاطر جوشش فطری و دینی وارد عمل شدند و در آستانه سال جدید باید توجه مجددی به این مناطق داشته باشیم و از خیرین برای تکمیل آن خدماتی که در ابتدای زلزله داشتند  دعوت نماییم.

وی با اشاره به اینکه در سال ۹۷ برنامه ریزی و طراحی دقیق جهت ارتقاء کیفیت نماز جمعه انجام خواهد شد، گفت: ۴۰ سال از تاسیس نماز جمعه می گذرد که از دستاوردهای انقلاب برای کشورمان است و طی این ۴ دهه منشأ آثار و خدمات بسیار شایسته ای بوده است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور افزود: از برکات نماز جمعه می توان به ترویج معارف انقلاب به طور هفتگی، اجتماع مومنین، تصمیمات جنگی در دوران دفاع مقدس و شرایط خاص، ساخت مراکز علمی و حوزه های علمی، باز شدن گره های اجتماعی و فرهنگی و ... اشاره کنیم.

وی در ادامه اظهار داشت: در بررسی ها باید یک نگاه آسیب شناسانه داشته باشیم و اگر کاستی هایی وجود دارد در جهت رفع آن تلاش کنیم تا در یک جمع بندی به یک نقشه راهبردی مشخص برای ارتقاء کیفی نماز جمعه و افق ۱۴۰۴ برسیم.

حجت الاسلام علی اکبری همچنین گفت: ارتقاء کیفی نماز جمعه به حضور فراگیر گروههای مختلف اجتماعی و حضور نسل جوان محقق می شود که باید این دو امر تقویت شود و این نیازمند طراحی دقیق و علمی است که باید سند روشنی در این زمینه تهیه کنیم.

وی با بیان اینکه جوان سازی فکر و نگاه بسیار مهم تر از جوان سازی به لحاظ سن است، افزود: باید محیط و فضای نماز جمعه از یک آراستگی محیطی برخوردار شود و همچنین سامانه ای طراحی کنیم برای حضور مشارکت نسل جوان در هنگام برگزاری نماز جمعه و در این دهه چهارم از انقلاب اسلامی باید نگاهمان پخته تر شود تا بتوانیم به موفقیت برسیم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور تاکید کرد: نمازجمعه تریبون امامت و جایگاهش جایگاه الهی و منصوب از طرف رهبری است بنابر این امام جمعه به هیچ وجه مسائل سیاسی را نباید در حد منازعات جناحی تنزل دهد و به آن ورود پیدا کند و لازم است نگرش ها در نماز جمعه بر اساس خطوط رهبری باشد و با آن هماهنگ شویم و نگاه امام و رهبری و نگرش فراگیر در نماز جمعه تقویت شود.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در دوره دوم انتخابات مشهد و کلات فعال است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن داوری صبح یکشنبه در نخستین نشست ستاد انتخابات استان خراسان رضوی (دور دوم) اظهار کرد: هیأت اجرایی و نظارت آمادگی کامل را برای مرحله دوم انتخابات در روز ۲۱ اردیبهشت دارند.

فرماندار مشهد در خصوص کسانی که می‌توانند در این مرحله رأی دهند، گفت: در دور دوم کسانی می‌توانند رأی دهند که در مرحله اول در حوزه مشهد رأی دادند و یا در دوره قبل در هیچ شعبه‌ای رأی ندادند و یا رأی اولی‌هایی که در این بازه زمانی به سن قانونی رسیده‌اند می‌توانند رأی دهند.

وی با بیان اینکه هر شعبه سیار در طول روز حداکثر می‌تواند ۱۴ الی ۱۵ محل را رأی بگیرد، افزود: مد نظر ما این است شعبه‌های سیار به مناطقی که جمعیت بیشتری دارد بروند.

داوری تاکید کرد: تمام تلاش هیأت اجرایی این است که بتوانند انتخابات سالم، باشکوه و با مشارکت بالا برگزار کنند و صبح جمعه از ساعت ۵ صبح در شعب اخذ رأی حضور خواهند داشت و ساعت ۸ شروع به رأی گیری خواهند کرد.

فرماندار مشهد با بیان اینکه در مرحله اول ۱۸۱۰ شعبه اخذ رأی داشتیم افزود: در این مرحله شعبی که نزدیک یکدیگر بوده‌اند و مشارکت آنها پایین‌تر بوده است ادغام کردیم و تعداد شعب در این مرحله به ۱۰۲۰ شعبه در مشهد کاهش یافته است.

وی گفت: در مرحله قبل تخلفاتی اعلام نشده است و نسبت به کسانی که اعتراض داشتند و این اعتراضات با گفت‌وگو حل شده و منجر به تشکیل پرونده نشده است.

داوری بیان کرد: در مرحله اول حدود ۷ درصد افزایش مشارکت داشتیم و ۱۷ درصد افزایش تعرفه داشته‌ایم که نشان دهنده افزایش تعداد واجدین شرایطمان بوده است.

فرماندار مشهد گفت: در دوره گذشته مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۸ حدود ۳۴ درصد مشارکت داشته‌ایم و این دوره ۴۰.۱۷ درصد، مشارکت داشته‌ایم.

وی در خصوص دلایل مشارکت بیشتر مردم بیان کرد: اول اینکه مردم بیشتر پای کار آمدند، همچنین در حوزه مشهد میزان رقابت بالا بود و ۴۸۹ نامزد انتخابات بودند، شعب اخذ رأی را ۲۰ درصد افزایش دادیم و تبلیغات خوبی برای جانشانی شعب اخذ رأی کرده بودیم.

داوری ادامه داد: بومی سازی شعبه اخذ رأی و مردمی سازی کردیم و این اعتماد مردم را بیشتر کرده بود.

فرماندار مشهد گفت: خیابان انتخاب را ایجاد کردیم و این طرح ما کشوری شد و از شهرداران کمک گرفتیم و همه اینها باعث شد که مشارکت مردم و اعتماد مردم بیشتر باشد.

کد خبر 6096993

دیگر خبرها

  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در دوره دوم انتخابات مشهد و کلات فعال است
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • دفاع موشکی ایران در مقابل اسرائیل زمینه نابودی هر چه زودتر رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • برگزاری میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرکرد
  • تاکید بر رفع محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی
  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری